Pepto Soda je proizvod farmaceutske kompanije Goodwill Pharma, koja se više od 20 godina bavi proizvodnjom i prodajom visokovalitetnih farmaceutskih proizvoda na tržištu Evrope i šire.

Za više informacija o kompaniji kliknite ovde http://www.goodwillpharma.rs

Pepto Soda je jedinstveni dodatak ishrani u vidu šumećih tableta čiji je aktivni sastojak soda bikarbona i koristi se za neutralisanje hlorovodonične kiseline u želucu.

Pepto Soda doprinosi:

  • smanjenju gorušice,
  • otklanjanju bola i drugih tegoba koji prate prekomerno lučenje želudačne kiseline.

Zašto Pepto Soda?

  • jedinstven oblik šumeće tablete – aktivna supstanca soda bikarbone se brzo apsorbuje u našem organizmu.
  • 1940 mg soda bikarbone u 1 tableti – vodili smo računa da u strogim uslovima proizvodnje dobijemo kvalitetan farmaceutski proizvod sa maksimalnom dozom soda bikarbone u jednoj jedinici proizvoda.
  • kontrolisan dnevni unos soda bikarbone – konzumiranjem Pepto Sode u svakom trenutku znate dnevnu dozu koju ne smete prekoračiti (1-2 tablete dnevno).
  • komforan način upotrebe – praktično pakovanje – Pepto Sodu možete poneti u torbi i u svakom trenutku imati uz sebe.
  • Prijatan ukus limuna

 

NAČIN UPOTREBE:

Preporučuje se uzimanje 1-2 tablete dnevno, 1-2 h nakon jela ili po potrebi. Tabletu rastvoriti u čaši sa 100 ml vode.

PAKOVANJE : 20 ŠUMEĆIH TABELTA

 

NAPOMENE:

Pepto Soda je dodatak ishrani i nije zamena za razvnovrsnu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman ili lečenje bilo koje bolesti. Čuvati  van domašaja dece.

UPOZORENJE:

Preparat se ne preporučuje osobama koje imaju visok krvni pritisak, kardiovaskularna ili oboljenja bubrega, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka  U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti uzimanje i posavetovati se sa lekarom. Ne preporučuje se primena duže od 2 nedelje, osim po savetu lekara.  Prekomerna upotreba proizvoda može da izazove laksativni efekat.

SASTOJCI (INCI):

natrijum-bikarbonat 1940 mg / 1 šumećoj tableti; regulator kiselosti – limunska kiselina; sredstvo za povećanje zapremine – sorbitol u prahu; sredstvo protiv zgrudvavanja – polietilenglikol 6000; zaslađivač – natrijum – ciklamat; aroma limuna.